Όροι και Κανονισμοί

Τα εισιτήρια εισόδου εκδίδονται σύμφωνα με τους Όρους και τους Κανονισμούς του Θεάτρου και με την αγορά τους ο πελάτης αποδέχεται όλους τους πιο κάτω όρους στη βάση των οποίων η διεύθυνση του Θεάτρου έχει το δικαίωμα να αρνηθεί την είσοδο, αν ο θεατής παραβιάζει τους όρους και κανονισμούς του Θεάτρου.  ​ 

  1. Μετά την έναρξη της παράστασης δεν ισχύει η αρίθμηση των θέσεων και η διεύθυνση του θεάτρου παρόλο που διατηρεί το δικαίωμα να μην επιτρέπει την είσοδο στους αργοπορημένους θεατές, θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την είσοδο τους σε κάποιο διάλειμα.
  2. Η απενεργοποίηση των κινητών τηλεφώνων είναι υποχρεωτική κατά τη διάρκεια της παράστασης.​
  3. Απαγορεύεται η χρήση οπτικοακουστικών μέσων (βιντεοσκόπηση, μαγνητοφώνηση, φωτογράφιση της εκδήλωσης ή μέρους αυτής).
  4. Ο θεατής αποδέχεται την πιθανή εμφάνιση του σε τυχόν μαγνητοσκόπηση ή βιντεοσκόπηση μέρους ή του συνόλου της παράστασης από πλευράς του θεάτρου ή του παραγωγού.
  5. Δεν επιτρέπεται η μεταφορά και κατανάλωση τροφίμων και ποτού στην αίθουσα του θεάτρου πέραν του νερού.​
  6. Απαγορεύεται η είσοδος στην αίθουσα του θεάτρου καροτσιών για βρέφη. Για ειδική διευθέτηση παρακαλούμε επικοινωνήστε με το ταμείο του θεάτρου.
  7. Το θέατρο διαθέτει 6 θέσεις για τροχοκαθίσματα με ελεύθερη είσοδο. Για ειδική διευθέτηση παρακαλούμε επικοινωνήστε με το ταμείο του θεάτρου.
  8. Το προσωπικό του θεάτρου βρίσκεται στο χώρο με σκοπό την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού, καθώς και την διασφάλιση της ομαλής διεξαγωγής της παράστασης. Το κοινό οφείλει να συμμορφώνεται στις υποδείξεις του. Σε αντίθετη περίπτωση το προσωπικό του θεάτρου έχει το δικαίωμα να απομακρύνει από το χώρο της παράστασης θεατή ή θεατές που παρακωλύουν με τη συμπεριφορά τους την ομαλή εξέλιξη του θεάματος ή/και το δικαίωμα των υπόλοιπων θεατών να παρακολουθήσουν την παράσταση
  9. Σύμφωνα με τους κανονισμούς του θεάτρου, δεν θα επιτρέπεται η είσοδος σε παιδιά κάτω των 16 ετών, χωρίς τη συνοδεία ενηλίκου.
Μετάβαση στο περιεχόμενο