Ο Τζάκ και η Φασολιά

Pirasmos Productions

Ένα διαχρονικό παραμύθι… για μικρούς και μεγάλους.

Ένα από τα πιο αγαπημένα κλασικά αγγλικά παραμύθια ζωντανεύει επί σκηνής μέσα από μια σύγχρονη, φρέσκια και εντυπωσιακή θεατρική προσέγγιση.

Η παράσταση θα φέρει τη σκηνοθετική σφραγίδα του Λώρη Λοϊζίδη, ο οποίος ανέλαβε παράλληλα τη διασκευή και την προσαρμογή του κειμένου, δίνοντας τη δική του ξεχωριστή ματιά σε μια ιστορία που μεγάλωσε γενιές παιδιών.

Το έργο ακολουθεί την ιστορία του φτωχού αλλά θαρραλέου Τζακ, ο οποίος ανταλλάσσει την αγελάδα του με μερικά μαγικά φασόλια. Μέσα σε μια μόνο νύχτα, μια τεράστια φασολιά φυτρώνει και φτάνει μέχρι τον ουρανό, οδηγώντας τον σε μια συναρπαστική περιπέτεια γεμάτη ανατροπές, συγκίνηση, χιούμορ και σημαντικά μηνύματα.

Οι ηθοποιοί αλληλεπιδρούν με έναν μαγικό κόσμο, μέσα από διαδραστικά γραφικά και animations, δημιουργώντας μια ξεχωριστή θεατρική εμπειρία. Μια παράσταση γεμάτη φαντασία, συγκίνηση, μουσική, χιούμορ και εντυπωσιακές εικόνες, για μικρούς και μεγάλους.

Ένα παραμύθι που όλοι γνωρίζουμε.

Μια παράσταση που θα δούμε αλλιώς.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Παίζουν:
Σαββίνα Γεωργίου · Εύρος Βασιλείου · Διαμάντω Χατζηζαχαρία · Αντρέας Γεωργίου · Σεμέλη Κυριαζή · Έλενα Σωτηρίου

Κείμενο & Σκηνοθεσία:
Λώρης Λοϊζίδης

Μουσική:
Ανδρέας Βασιλείου

Βοηθός Σκηνοθέτη:
Μαρία Παπακώστα

Χορογραφίες:
Διαμάντω Χατζηζαχαρία

Σκηνογραφία:
Έλενα Τερέπεη

Σχεδιασμός Φωτισμού:
Βασίλης Πετινάρης

Κοστούμια:
Στυλιάνα Μαραγκού

Animation & Visual Design:
Black Dog Creative Agency

Τεχνική Υποστήριξη:
Ηχοτεχνική

Επιμέλεια Παραγωγής:
Κλείτος Κλείτου, Μάριος Κοντάκκης

Πληροφορίες:
70001910

Παραγωγή:
Alpha Κύπρου – Pirasmos Productions

Την παράσταση παρουσιάζει η Cosmos Wireless

Important announcement:
According to the theatre’s regulations, children under the age of 16, will not be allowed to enter the theatre without adult supervision.

February 7 @ 11:00
11:00

GET TICKETS

Share it!