Σεξ και Μόδα

Αυτό το πρόγραμμα υπόσχεται να είναι ένα από τα κυριότερα σημεία της ερχόμενης άνοιξης. Ο Μαέστρος θα μιλήσει για την επίδραση του σεξ στη μόδα και η μόδα στο σεξ. Πρόκειται για ένα νέο look στην ιστορία της μόδας μέσω του πρίσματος των σεξουαλικών απόψεων και ηθών του εικοστού αιώνα.

Σε ποια τεχνάσματα είναι κρυμμένα και εμφανή στα ρούχα που προσφύγουμε όλοι για να προσελκύσουμε το αντίθετο φύλο;

Πώς οι αλλαγές στην αντίληψη του φύλου επηρέασαν την ανάπτυξη της μόδας τον 20ό αιώνα;

Ποια κανόνια ανδρικής και γυναικείας ομορφιάς υπήρχαν τον περασμένο αιώνα;

Ο Μαέστρος θα αγγίξει τόσο ευαίσθητα και ταυτόχρονα βάναυσα θέματα όπως το φύλο, η ερωτική σχέση και η σχέση των φύλων. Πώς η θρησκεία, οι πολιτιστικές και σεξουαλικές επαναστάσεις, η εξέλιξη των σχέσεων φύλου επηρεάζουν το σχηματισμό και την ανάπτυξη της μόδας. Τι είναι η μόδα και το περιεχόμενο: απάτη, τέχνασμα, αποπλάνηση; Πώς ο φεμινισμός και η μαχητικότητα όλων των εποχών επηρέασαν την ανάπτυξη της μόδας; Ο κ. Vasiliev προσφέρει μια νέα αντίληψη της μόδας – μια ματιά μέσα από το πρίσμα των ηθών.

Ο Alexander Vasiliev είναι ένας παγκοσμίου φήμης ερευνητής μόδας και ιστορικός, ένας λαμπρός θεατρολόγος, ειδικός στο θέμα και ένας συναρπαστικός αφηγητής. Η εγκυκλοπαιδική γνώση, το λεπτό χιούμορ, η αίσθηση του ύφους, η τέχνη της αναδημιουργίας στις ιστορίες του, ζωντανών εικόνων οποιασδήποτε εποχής, τον έκανε ένα είδωλο για όσους ενδιαφέρονται για τη μόδα. Αλλά αυτό δεν είναι μόνο αυτό που μπορεί να λεχθεί γι ‘αυτόν σε μια πρόταση.

Ο Αλέξανδρος Βασίλης είναι καλλιτέχνης θεάτρου, σκηνογράφος, διακοσμητής, συγγραφέας περισσότερων από 30 βιβλίων, τηλεοπτικός παρουσιαστής μιας από τις πιο δημοφιλείς παραστάσεις ρωσικής τηλεόρασης. Απονεμήθηκε πολλά βραβεία και μετάλλια, ορίστηκε στην κατηγορία “Fashion Legend” στα βραβεία World Fashion Awards. Είναι επίτιμο μέλος της Ρωσικής Ακαδημίας Τεχνών.

Ο Μαέστρος είναι ιδιοκτήτης μιας ιδιωτικής συλλογής μόδας και κοστουμιών, αντικείμενα του οποίου εκτίθενται σε πολλές χώρες του κόσμου. Η συλλογή διατηρείται στη Γαλλία, συμπληρώνεται για 30 χρόνια και αποτελείται από περισσότερα από 50 χιλιάδες εκθέματα από τον XVII αιώνα μέχρι σήμερα, μεταξύ των οποίων και αριστουργήματα υψηλής μόδας που δημιουργήθηκαν από τα καλύτερα ατελιέ της εποχής τους.

Ο κ. Vasiliev γεννήθηκε σε μια οικογένεια εξαιρετικά δημιουργικών ανθρώπων. Ο πατέρας του, λαϊκός καλλιτέχνης της Ρωσίας, ο Αλέξανδρος Βασίλιεφ-ανώτερος είναι ακαδημαϊκός της ζωγραφικής, δημιουργός σκηνικών και κοστουμιών για περισσότερες από 300 παραγωγές στην εγχώρια και ξένη σκηνή. Η μητέρα του, Τατιάνα Βασιλιέεβα, είναι δραματική ηθοποιός, καθηγητής, ένας από τους πρώτους αποφοίτους της σχολής θεάτρου τέχνης της Μόσχας.

“Η μόδα είναι ένας πραγματικός καθρέφτης της ιστορίας, που αντικατοπτρίζει τους πολέμους, τη διαστημική έρευνα, τα οικονομικά σκαμπανεβάσματα, την προσωπικότητα των ατόμων. Η θρησκεία, η πολιτική, το φύλο, η εθνικότητα, το κλίμα – όλα αυτά είναι σημαντικά στοιχεία που επηρεάζουν την ανάπτυξη της μόδας”, – Αλεξάντερ Βασίλιεφ

Σάββατο9.03.201920:00 €129 €109 €89 €69 €49
ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Monday
Tuesday
Wednesday
Thursday
Friday
Saturday
Sunday
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο

Ώρες Ταμείου

Καθημερινά: 10:00 - 13:00 | 16:00 - 19:00 Σάββατο: 10:00 - 13:00

Τηλέφωνο : +357 25 377 277
Email : info@pattihio.com.cy
Call Now
Directions