Πανελλήνιος Διαγωνισμός Χορού

Τερψιχόρης Έργα

Η εταιρεία στήριξης χορού «Τερψιχόρης Έργα», με χαρά σας ανακοινώνει τον 23ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό χορού ο οποίος θα λάβει χώρα στο Δημοτικό θέατρο Παττίχειο Λεμεσού Κύπρος  από 25   έως και τις 28  Απριλίου 2024.

Από το 2000, όπου και ξεκίνησε, έως και σήμερα στόχος του είναι η αναβάθμιση της χορευτικής παιδείας καθώς και η υποστήριξη των νέων χορευτών μέσα από υποστηρικτικές κινήσεις όπως υποτροφίες σε μεγάλες σχολές του εξωτερικού και σεμινάρια. Σε αυτά τα 20 συνεχόμενα χρόνια που διεξάγεται ο διαγωνισμός έχουμε καταφέρει να φέρουμε νέα παιδιά κοντά στο όνειρο τους και να απαριθμούμε εκατοντάδες σεμινάρια και υποτροφίες σε παιδιά από σχολές όλης της Ελλάδας και Κύπρου και να δεχθούν τη καθοδήγηση από μεγάλα ονόματα του σύγχρονου αλλά και κλασσικού χορού όπως οι ,

Michel Gascard, Carole Arbo, Patrick Armand , Jason Beechey,  Rick Odums,  Monique Arabian,  Aurelia Schaffer,  Igor Yerba , Corinne Lanselle, Victor Ullate,  Claude Atanassof, Daniel Agesilas, James Carles ,  Millard HURLEY,  Fernando Carillo  , Daniel Lommel , Rudy Bryans αλλά και άλλοι.

Στα πλαίσια της πολιτισμικής αποκέντρωσης προσπαθούμε να διεξάγουμε το διαγωνισμό κάθε χρόνο σε διάφορες πόλης της Ελλάδας και να ερχόμαστε εμείς πιο κοντά σε όλες τις σχολές κάτι που συμβάλλει στο επιθυμητό αποτέλεσμα του διαγωνισμού.

Στα 22 χρόνια του διαγωνισμού έχουμε καταφέρει να φτάσουμε το επίπεδο της εκδήλωσης σε αρκετά υψηλό βαθμό δίνοντας τη δυνατότητα σε πολλούς χορευτές να ακολουθήσουν τα όνειρά τους καθώς και να βελτιώσουν τις ικανότητές τους μέσα από τα σχόλια τα οποία λαμβάνουν από κριτές καταξιωμένους με τεράστια εμπειρία στο χώρο.

Όλες οι προσπάθειες οι οποίες κάνουμε έχουν γνώμονα την βελτίωση των μαθητών αλλά και την ανάδειξη του χορού. Αυτός είναι και ο λόγος που προσπαθούμε να κάνουμε περιοδείες με το διαγωνισμό και να ερχόμαστε κοντά σε όλους τους μαθητές αλλά και τους γονείς, δίνοντας έτσι σε όλους τη δυνατότητα να παραβρίσκονται στο χώρο.

Πλήρες ιστορικό του διαγωνισμού μας είναι διαθέσιμο και στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.terpsichoriserga.gr

Σημαντική ανακοίνωση:
Σύμφωνα με τους κανονισμούς του θεάτρου, δεν θα επιτρέπεται η είσοδος σε παιδιά κάτω των 16 ετών, χωρίς τη συνοδεία ενηλίκου.

April 27 @ 09:00
09:00

GET TICKETS

Share it!

Skip to content