Μαρίζα Ρίζου

Η Μαρίζα Ρίζου όταν πρώτο άρχισε να τραγουδά σε συναυλίες, εντυπωσίαζε  το κοινό με τα ιδιαίτερα της ταλέντα. Είναι τόσο επικοινωνιακή και ερμηνεύει με συναίσθημα, με πάθος και τρυφερότητα όχι μόνο τα  τραγούδια της αλλά  και άλλων συνθετών.

Έδωσε από την αρχή  αμέσως το δικό της στίγμα  που ήταν ξεκάθαρο ότι αυτή η ερμηνεύτρια  ήρθε στο μουσικό προσκήνιο για να μείνει.

Έχει συνεργαστεί με διάφορους τραγουδοποιούς αλλά γράφει και δικά της τραγούδια και μουσική. Το  2012 παρουσιάζει μια απρόσμενη διασκευή  του τραγουδιού του Φοίβου Δεληβοριά  ,«Μπόσα Νόβα του Ησαΐα»,  σε big band jazz και swing ήχους και τότε κερδίζει τους πάντες  και η  συνέχεια είναι  γεμάτη επιτυχίες και εκπλήξεις.

Τον Φεβρουάριο του 2013 η Μαρίζα Ρίζου  παρουσιάζει το άλμπουμ το «Γλυκό πρωί»  με  οκτώ υπέροχα τραγούδια γεμάτα ρυθμό, κέφι, δύναμη, ήλιο, ζέστη, ευτυχία και θεατρικό χαρακτήρα που φλερτάρουν με την pop πλευρά της τζαζ και την ενέργεια μιας big band ορχήστρας.

Μια υπέροχη συναυλία γεμάτη κέφι, ζωντάνια και ρυθμό και κυρίως αισιοδοξία.

Η προπώληση συνεχίζεται από την Tickethour.com.cy  Τηλ: 77 77 70 40 και όλα τα ACS couriers. Eπίσης για τη παράσταση της Λεμεσού προπωλούνται  από το «Ταμείο της Οδού  Ειρήνης  158»    όπως και  από το ταμείο του Παττιχείου  θεάτρου.

Τετάρτη | Wednesday 02.12.2020 20:00 €20
ΑΓΟΡΑ | BUY
Call Now
Directions
Skip to content